Vårt utbud

Vi erbjuder tjänster och produkter som har en positiv effekt på dina affärer!

VQ Legal är ett webbaserat verktyg innehållande juridiska ärendedokument, där tjänsten vi tillhandahåller även inkluderar utveckling och utbildning. Tjänsten bygger på en intelligent dokumentlösning som utgår från det juridiska arbetssättet genom att skapa anpassade dokument för varje legalt ärende. 

Med VQ Legal får du ett modernt och kostnadseffektivt hjälpmedel för att effektivisera juridiskt arbete. Läs mer på www.vqlegal.se om du vill, innan du kontaktar vår expert Mårten Erixzon på JAMEC AB. Han nås på 073-501 21 53 eller marten.erixzon@teamjamec.se. Har ni tjänsten redan och vill ha support eller ytterligare utbildning, så kan du kontakta Maria Lämber direkt på 072-712 82 88 (maria.lamber@teamjamec.se).

Profilpresenter 
Här kan vi ordna det mesta, men just nu fokuserar vi på att marknadsföra en ryggräddare med utmärkt profileringspotential. Tänk dig att kunna ge din härliga kund, mässbesökare eller din suveräne anställde en present som förgyller deras hall, båt eller butik med din logotyp - och som alltid är framme och syns då presenten används!

Ett långt exklusivt skohorn i stål, nordens - kanske världens bästa och styvaste... På det svarta högblanka skohornet kan din logotyp tryckas i vilken färg som helst. Kontakta Magnus Blomqvist 073-435 98 88 (magnus.blomqvist@teamjamec.se) på Scandinavia Business Group AB. 

Evenemangsbehov 
Vi kan fylla många behov till stor del åt dig via JAMEC Artists AB, som promotar eldsjälar till artister av olika de slag.

Vi bl a lyfter sångerskan och föredragshållaren Therése Neaimé, som släppt flertalet skivor och låtar - nu senast med Dogge Doggelito. Therése är också aktivt anlitad för sitt musikaliska föredrag "Från dröm till verklighet" via Länsmusiken. Läs mer i dokumentationen som du finner i vårt Galleri, bland alla vackra bilder på Tess. Nedan kan du t.o.m lyssna dig vidare via hennes nya hemsida:Therése Neaimé.
Youtube:"Att få låna dig en stund"  släpptes på mors dag via Universal Music. Team JAMEC var del i produktionen av den videon och sponsrade.
Här hittar du många av hennes låtar Spotify:Tess .

Kocken Fredrik Erixzon kan hjälpa dig med matkonsultation och han tar uppdrag för att producera mat till fest, bröllop och andra evenemang. Han kan även anlitas som kreativ ledare vid uppstart och förnyelse av restaurangkoncept.

Sonia Elvstål håller inspirationsföreläsningar om mål, motivation och drömmar kopplat till hälsa. Sonia miste sitt vänstra underben i en motorcykelolycka, men tack vare olyckan började ett bättre liv. Sonias erfarenheter kring att sätta mål i livet för att ta sig framåt, ger en vändning till ett mer berikande liv. Med en livsglädje som smittar tar hon med sig åhörarna på en resa genom en olycka, ett ben kortare och till ett bättre liv.

Med en järnvilja och obotlig optimism har hennes CV fyllts på med allt ifrån deltagande i SVTs ”Mot alla odds”, grundat Piratfestivalen till att vara demolerad robot i TV-serien ”Äkta människor”. Team JAMEC sponsrar Sonia’s satsning inför Paralympics i Beijing 2022. Se mer på Sonia's hemsida.

Team JAMEC har flertalet samarbeten vad gäller sponsring, bl a kan nämnas Stall Skift i Eskilstuna och då sponsring ligger Mårten Erixzon varmt om hjärtat är han utsedd till Väsby Hockey's marknadschef med huvudfokus på just detta. Läs mer i denna pressrelease samt på Väsby Hockey's hemsida.